Jelenlegi hely

Cégismertető

     

A VILLBEK Kft. - Villamosipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság - 1989-ben alakult Szegeden 3 fővel.

Vállalkozásunk villamos biztonságtechnikai eszközök, készülékek gyártásával, villamos és híradástechnikai termékek kiskereskedelmével, munkavédelmi eszközök értékesítésével foglalkozik.

Társaságunk tevékenysége kiterjed Magyarország egész területére. Európa számos országával állunk kereskedelmi kapcsolatban. Beszállítóként a legnagyobb magyarországi villamosipari vállalatok igényeit elégítjük ki a legjobb minőségben.

Portofóliónkban megtalálható műanyag-fröccsöntő szerszámok és vákumformázó szerszámbetétek tervezése és megmunkálása Invertor és SolidEdge tervezőprogramokkal.  CNC vezérlésű gépeinkkel egyre fejlettebb technológiát alkalmazunk.

Nagyfeszültségű vizsgálólaboratóriuma a villamos biztonságtechnikai eszközök területén a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által NAH-1-1811/2017 számon akkreditált, laboratóriumi és helyszíni vizsgálatokra egyaránt. Felkészültek és jártasak vagyunk egyéni védőeszközök területén időszakos ellenőrző vizsgálatokra.

A VILLBEK KFT. MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz.

 SAP Business One integrált ügyviteli rendszerrel dolgozunk.

A jövő célkitűzései közé tartozik minden ügyfelünk teljes körű kiszolgálása, a legjobb minőségben, valamint a külföldi kapcsolataink bővítése. Céljaink közé tartozik a saját gyártású termékek fejlesztése, piaci bevezetése az energetikai iparban, valamint magas technológia alkalmazása a termékeink gyártásában.

Alkalmazotti létszámunk 3-ról 28 főre emelkedett a több mint 25 év alatt, mely vállalkozásunk eredményességét, fejlődését is tükrözi.

Jelszavunk minőség, biztonság, eredményesség a jövő záloga!

Tekintse meg a videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=5dkhYE-1uYE