Jelenlegi hely

VILLAMOS TÉRÉRZÉKELŐ ÉS RIASZTÓRENDSZER

A riasztórendszer alkalmas emelőgépekkel magasban végzett munkáknál, valamint anyagkitermelő és- kezelő munkagépek darugémjeinek a feszültség alatti berendezések veszélyes megközelítésének riasztására. Az érzékelés környezete mindig a készülék elhelyezésétől függ. Az érzékelő jelzései nagyteljesítményű szirénahang és villogó fényjelzés. Külön relé kimenettel lehetőség van a vezérelt emelőszerkezet mozgásának blokkolására. A VKP-TD04-400/L1 egyetlen érzékelési pont védelmére alkalmas.

Az emelőszerkezet csúcsméretétől (kosár, munkapad, darugém) és a munka körülményektől függően indokolt lehet több érzékelő elhelyezése (max. 15 db). A  VKP-TD04-400/L2 típusú szettben alkalmazott szenzorok elhelyezhetőek a védeni kívánt objektum különböző pontjain. Az egyes érzékelők kábeles feltűzéssel csatlakoznak a központi egységhez.

Ebben az esetben a fény és a hangjelzés csak a vezetőfülkébven elhelyezett központi egységben működik. A VKP-TD04-400/L3 egyetlen érzékelési pont védelmére alkalmas.

A VKP-TD04-400/L4 a gépkocsi akkumulátorának tápellátását igényli, egyetlen érzékelési pont védelmére alkalmas. A rádió és vezetékes szenzorok összetétele tetszés szerint igényelhető. Rádiós szenzorok kommunikációs hatótávolsága 15-20 m.

Termékkód 547 923

Ajánlott termékek

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD-50M

A VKP-TD-50M térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 230 V/50 Hz feszültség által létrehozott elektromos tér detektálására szolgál.

Sisakba szerelhető térerő detektor-VKP-TDS-35

A VKP-TDS-35 típusú térerő érzékelő feladata a dolgozó figyelmeztetése a 10-35 kV feszültséggel rendelkező berendezések megközelítésekkor, amelyet akár már 2 méteres távolságból

KÁBELAZONOSÍTÓ-VKP-IKA

A VKP-IKA kábelazonosító készülék alkalmas feszültségmentes földkábelek azonosítására.

GYŰJTŐSÍN FESZÜLTSÉGFIGYELŐ

A készülék alkalmas 10, 20 és 35 kV-os névleges feszültségű gyűjtősínen a feszültség jelenlétének folyamatos jelzésére.

ELMA 2000x

Nagy fényerősségű, beépített LED lámpával, extra hajlékony szilikon szigetelésű mérővezetékkel. Műszerháza dupla szigetelésű, CAT IV 600 V, IP65 védettségi fokozatú.

Oldalak