Jelenlegi hely

VILLAMOS TÉRÉRZÉKELŐ ÉS RIASZTÓRENDSZER

A riasztórendszer alkalmas emelőgépekkel magasban végzett munkáknál, valamint anyagkitermelő és- kezelő munkagépek darugémjeinek a feszültség alatti berendezések veszélyes megközelítésének riasztására. Az érzékelés környezete mindig a készülék elhelyezésétől függ. Az érzékelő jelzései nagyteljesítményű szirénahang és villogó fényjelzés. Külön relé kimenettel lehetőség van a vezérelt emelőszerkezet mozgásának blokkolására. A VKP-TD04-400/L1 egyetlen érzékelési pont védelmére alkalmas.

Az emelőszerkezet csúcsméretétől (kosár, munkapad, darugém) és a munka körülményektől függően indokolt lehet több érzékelő elhelyezése (max. 15 db). A  VKP-TD04-400/L2 típusú szettben alkalmazott szenzorok elhelyezhetőek a védeni kívánt objektum különböző pontjain. Az egyes érzékelők kábeles feltűzéssel csatlakoznak a központi egységhez.

Ebben az esetben a fény és a hangjelzés csak a vezetőfülkébven elhelyezett központi egységben működik. A VKP-TD04-400/L3 egyetlen érzékelési pont védelmére alkalmas.

A VKP-TD04-400/L4 a gépkocsi akkumulátorának tápellátását igényli, egyetlen érzékelési pont védelmére alkalmas. A rádió és vezetékes szenzorok összetétele tetszés szerint igényelhető. Rádiós szenzorok kommunikációs hatótávolsága 15-20 m.

Termékkód 547 923

Ajánlott termékek

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD04-20K

A VKP-TD04-20K térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 04-20 kV-os, feszültség alatt lévő szabadvezetékek, hálózatok által létrehozott villamo

Közvilágítási lámpateszter-VKP-KLT04

A készülék a közvilágítási hálózatokon alkalmazott lámpatestek gyors, helyszíni ellenőrzésére szolgál. Szállítása nyakba akasztható hordtáskával, a műszer tömege 2 kg.

GYŰJTŐSÍN FESZÜLTSÉGFIGYELŐ

A készülék alkalmas 10, 20 és 35 kV-os névleges feszültségű gyűjtősínen a feszültség jelenlétének folyamatos jelzésére.

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD04KV

A VKP-TD04KV térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 0,4 kV-os hálózati feszültség által létrehozott villamos tér detektálására szolgál.

Oldalak