Jelenlegi hely

KISFESZÜLTSÉGŰ FÁZISEGYEZTETŐ 0,4 kV HÁLÓZATRA VKP-FE/04

A kisfeszültségű fázisegyeztető alkalmas 0,4 kV-os 3 fázisú hálózatokon (szabadvezetéski vagy szigetelt) a bázisállomás, illetve egy távoli pont között a fázisok azonosítására. Az adókészüléket minden esetben a bázisállomáson kell a fázisvezetőkhöz csatlakoztatni. A vevőkészülékkel a bázisállomástól távolodva a hálózat bármely pontján azonosítani lehet a bázisállomás egyes fázisait. Az adó és a vevőkészülékek közötti kapcsolatot rádiófrekvenciás kommunikáció biztosítja. Hatótávolsága 100-2000 m között változhat, a rádiófrekvenciás jel terjedésétől függően.

Minősítés EN 61010-1
EN 61010-2-031
EN 61326-1
Termékkód  547 912

Ajánlott termékek

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD04-20K

A VKP-TD04-20K térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 04-20 kV-os, feszültség alatt lévő szabadvezetékek, hálózatok által létrehozott villamo

KÁBELAZONOSÍTÓ-VKP-IKA

A VKP-IKA kábelazonosító készülék alkalmas feszültségmentes földkábelek azonosítására.

VILLAMOS TÉRÉRZÉKELŐ ÉS RIASZTÓRENDSZER

A riasztórendszer alkalmas emelőgépekkel magasban végzett munkáknál, valamint anyagkitermelő és- kezelő munkagépek darugémjeinek a feszültség alatti berendezések veszélyes megköz

ULTRAHANGOS VEZETÉK MAGASSÁGMÉRŐ-VKP-UM15

Az ultrahangos vezeték magasság (belógás) mérő alkalmas légkábelek, szabadvezetékek magasságának mérésére. A készülék egyidejűleg 5 eltérő magasságú vezeték távolságát méri.

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD04KV

A VKP-TD04KV térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 0,4 kV-os hálózati feszültség által létrehozott villamos tér detektálására szolgál.

Oldalak