Jelenlegi hely

EGYSARKÚ KÖZÉPFESZÜLTSÉGŰ KOMBINÁLT FÁZISEGYEZTETŐ ÉS FESZÜLTSÉGKÉMLELŐ -VKP-AF-638

A készülék alkalmas középfeszültségű váltakozó áramú villamos berendezéseken feszültségkémlelésre vagy fázisegyeztetésre. A két funkció beépített kapcsolóval igény szerint választható. A vizgálat egyes lépéseiről fény- és hangjelzést ad. A készülék a megfelelő feszültségszintre alkalmas kezelőrúddal együtt használható.

Típus VKP-AF-638
Névleges feszültség  6-38 kV
Max.feszültség 40,5 kV
Küszöbfeszültség 1,9 kV ≤ Uk ≤ 2,4 kV
Termékkód 505300

Ajánlott termékek

ULTRAHANGOS VEZETÉK MAGASSÁGMÉRŐ-VKP-UM15

Az ultrahangos vezeték magasság (belógás) mérő alkalmas légkábelek, szabadvezetékek magasságának mérésére. A készülék egyidejűleg 5 eltérő magasságú vezeték távolságát méri.

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD-50M

A VKP-TD-50M térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 230 V/50 Hz feszültség által létrehozott elektromos tér detektálására szolgál.

VILLAMOS TÉRÉRZÉKELŐ ÉS RIASZTÓRENDSZER

A riasztórendszer alkalmas emelőgépekkel magasban végzett munkáknál, valamint anyagkitermelő és- kezelő munkagépek darugémjeinek a feszültség alatti berendezések veszélyes megköz

KÁBELAZONOSÍTÓ-VKP-IKA

A VKP-IKA kábelazonosító készülék alkalmas feszültségmentes földkábelek azonosítására.

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD04-20K

A VKP-TD04-20K térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 04-20 kV-os, feszültség alatt lévő szabadvezetékek, hálózatok által létrehozott villamo

Oldalak