Jelenlegi hely

EGYSARKÚ KÖZÉPFESZÜLTSÉGŰ KOMBINÁLT FÁZISEGYEZTETŐ ÉS FESZÜLTSÉGKÉMLELŐ -VKP-AF-638

A készülék alkalmas középfeszültségű váltakozó áramú villamos berendezéseken feszültségkémlelésre vagy fázisegyeztetésre. A két funkció beépített kapcsolóval igény szerint választható. A vizgálat egyes lépéseiről fény- és hangjelzést ad. A készülék a megfelelő feszültségszintre alkalmas kezelőrúddal együtt használható.

Típus VKP-AF-638
Névleges feszültség  6-38 kV
Max.feszültség 40,5 kV
Küszöbfeszültség 1,9 kV ≤ Uk ≤ 2,4 kV
Termékkód 505300

Ajánlott termékek

GYŰJTŐSÍN FESZÜLTSÉGFIGYELŐ

A készülék alkalmas 10, 20 és 35 kV-os névleges feszültségű gyűjtősínen a feszültség jelenlétének folyamatos jelzésére.

Közvilágítási lámpateszter-VKP-KLT04

A készülék a közvilágítási hálózatokon alkalmazott lámpatestek gyors, helyszíni ellenőrzésére szolgál. Szállítása nyakba akasztható hordtáskával, a műszer tömege 2 kg.

ULTRAHANGOS VEZETÉK MAGASSÁGMÉRŐ-VKP-UM15

Az ultrahangos vezeték magasság (belógás) mérő alkalmas légkábelek, szabadvezetékek magasságának mérésére. A készülék egyidejűleg 5 eltérő magasságú vezeték távolságát méri.

Sisakba szerelhető térerő detektor-VKP-TDS-35

A VKP-TDS-35 típusú térerő érzékelő feladata a dolgozó figyelmeztetése a 10-35 kV feszültséggel rendelkező berendezések megközelítésekkor, amelyet akár már 2 méteres távolságból

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD04-20K

A VKP-TD04-20K térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 04-20 kV-os, feszültség alatt lévő szabadvezetékek, hálózatok által létrehozott villamo

Oldalak