Jelenlegi hely

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD-50M

A VKP-TD-50M térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 230 V/50 Hz feszültség által létrehozott elektromos tér detektálására szolgál. Segítségével több méter távolságból megállapítható, hogy egy vezeték feszültség alatt van-e. Hasonló módon a térerő változásaiból zárt térben is megállapítható, hogy a falba épített vezetékek feszültség alatt vannak-e, ill. a vezetékek elhelyezkedése is feltérképezhető. A műszer érzékenysége nyomógomb segítségével változtatható.

Típus VKP-TD-50M
Minősítés EN 61010-1
EN 61326-1
Termékkód 547 916

Ajánlott termékek

ELMA 2000x

Nagy fényerősségű, beépített LED lámpával, extra hajlékony szilikon szigetelésű mérővezetékkel. Műszerháza dupla szigetelésű, CAT IV 600 V, IP65 védettségi fokozatú.

ULTRAHANGOS VEZETÉK MAGASSÁGMÉRŐ-VKP-UM15

Az ultrahangos vezeték magasság (belógás) mérő alkalmas légkábelek, szabadvezetékek magasságának mérésére. A készülék egyidejűleg 5 eltérő magasságú vezeték távolságát méri.

Közvilágítási lámpateszter-VKP-KLT04

A készülék a közvilágítási hálózatokon alkalmazott lámpatestek gyors, helyszíni ellenőrzésére szolgál. Szállítása nyakba akasztható hordtáskával, a műszer tömege 2 kg.

Oldalak