Jelenlegi hely

TÉRERŐ DETEKTOR-VKP-TD-50M

A VKP-TD-50M térerődetektor nagy érzékenységű, nagy szelektivitású vevőkészülék, amely a 230 V/50 Hz feszültség által létrehozott elektromos tér detektálására szolgál. Segítségével több méter távolságból megállapítható, hogy egy vezeték feszültség alatt van-e. Hasonló módon a térerő változásaiból zárt térben is megállapítható, hogy a falba épített vezetékek feszültség alatt vannak-e, ill. a vezetékek elhelyezkedése is feltérképezhető. A műszer érzékenysége nyomógomb segítségével változtatható.

Típus VKP-TD-50M
Minősítés EN 61010-1
EN 61326-1
Termékkód 547 916

Ajánlott termékek

ELMA 2000x

Nagy fényerősségű, beépített LED lámpával, extra hajlékony szilikon szigetelésű mérővezetékkel. Műszerháza dupla szigetelésű, CAT IV 600 V, IP65 védettségi fokozatú.

VILLAMOS TÉRÉRZÉKELŐ ÉS RIASZTÓRENDSZER

A riasztórendszer alkalmas emelőgépekkel magasban végzett munkáknál, valamint anyagkitermelő és- kezelő munkagépek darugémjeinek a feszültség alatti berendezések veszélyes megköz

Közvilágítási lámpateszter-VKP-KLT04

A készülék a közvilágítási hálózatokon alkalmazott lámpatestek gyors, helyszíni ellenőrzésére szolgál. Szállítása nyakba akasztható hordtáskával, a műszer tömege 2 kg.

Oldalak